20.03.2010

Amsterdam




De ce toata lumea vrea sa fumeze iarba legal, (dar iarba-iarba nu cacaturile care le gasesti pe la noi),sa se futa in locuri publice, sa saliveze la vitrinele pline de curve care iti fac cu ochiul, si apoi sa-si pipaie porotfelu sa vada daca au cascaval `de-o tura` vizitand Amsterdamul? De ce sa nu faci toate astea aici, in Romania, de ce sa mergi in Amsterdam ca sa faci asta? Da! Acolo e legal! Dar unde e suspansul care il obtii cand stii ca 3 gabori transpirati care mananca 5 mici la o terasa, si cer tot timpul 2 chifle in plus pe langa meniu, isi pipaie bulanul cu gandul ca intr-o zi o sa te prinda.
Spuneti-mi mie ca lumea merge in orasul asta ca sa admire splendida arhitectura, si minunatele canale pline de biciclete ce zac ruginite in apa. PE DRACU ! Toti se gandesc la Coffee Shop-uri, la posibilitatea de a fute o prostituata care dupe ce te termina, iti da si chitanta! Intreaba 10 oamenii pe strada ceva de Amsterdam si 8 dintre ei o sa-ti zica: droguri legale, pizde in vitrina si sex in autobuze. Doar 2 poate o sa-ti spuna ca e capitala Olandei, si poate-POATE un nume de muzeu sau o piata. Ca orice oras are farmecul sau, dar... se exagereaza. Amsterdamul nu este un oras-capitala, este un loc unde te duci, te spargi, ai un trip cu o baba care vrea sa te duca in slapi si costum de baie pe Everest, vezi doi homosexuali sugandu-si pula unu la altu intr-o buda publica, si pleci acasa. Toata lumea merge in capitala olandeza cu un singur gand: sa isi `dezamorseze` limitele. Sa mergi, sa stai 2-3 zile e ok. Dar sa stai acolo un sejur de 10 zile. E de cacat. Cata iarba poti sa fumezi? Cate curve poti sa futi? .....ca destinatie de vacanta, as alege fara sa stau pe ganduri Gibraltarul, Parisul, Roma, Monaco, sau orice alta statiune in care pute a shaorma de pe litoralul grecesc, unde gasesti afise in limba natala cu:`Va rugam nu va urcati cu picioarele pe colacul WC-ului !` sau daca tot sunt in zona aia....... hai in Belgia !..... Voi unde mergeti vara asta?

14 comentarii:

  1. In amsterdam. Sa bag shrooms si ganja din pipa, band o bere intr-un bar, sau stand pe banca cu prietenii mei cei mai buni, si ca sa ma anturez cu turisti(mostly english ones)care stiu sa se distreze cu adevarat, oricum pun pariu ca tu n-ai fost in viata ta acolo si comentezi aiurea despre chestii pe care nu le cunosti. hai noroc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. problema e ca desi tu mergi in amsterdam, habar nai de 2-3 obiective turistice de acolo. si nu te ambala sa cauti repede pe google si sa-mi raspunzi.

    RăspundețiȘtergere
  3. dar nu mai vorbi lemne si nu mai fi absurd. mergi in amsterdam sa te droghezi, mi se rupe cacatu de obiectivele turistice, ce pula mea frate. fii serios acuma, mergi in capitala distractiei ca sa vizitezi manastiri si muzee ? mai bine faceai un articol in care clasificai tipurile de droguri, ca sigur nu mergi tu in amsterdam sa vizitezi manastiri, te pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. ultima oara cand am verificat nu aveam un frate, FRATE si nu ma lua cu pula mea. E vorba de identitatea orasului ca si oras, nu ca si un loc unde te distrezi. Imgineaza-ti putin. Daca drogurile se legalizeaza si in Romania, si se legalizeaza si prostitutia. Cu ce va mai fi unic Amsterdamul. Gandeste putin inainte sa iti exprimi opiniile de baietel de 16 anisori

    RăspundețiȘtergere
  5. decat sa fumez cimbru cu oregano, ca altceva nu prea gasesti prin romania decat spiceuri[care s-au interzis si in + sunt si foarte periculoase] mai bine strang bani juma de an si merg in amsterdam 1 saptamana

    RăspundețiȘtergere
  6. ti se pare ca tiam criticat decizia de a merge in amsterdam? e alegerea ta. e dorinta ta. faci ce vrei. miam zis opinia pe blog. daca iti convine bine. daca nu, iati niste cimbru cu oregano

    RăspundețiȘtergere
  7. "Daca drogurile se legalizeaza si in Romania, si se legalizeaza si prostitutia. Cu ce va mai fi unic Amsterdamul."
    tocmai asta vroiam sa zic, amsterdamul este unic pentru libertate, tzatze in vitrina, coffee shopuri si persoane care si-o trag pe banca in parc. si e complet absurd sa vii tu sa critici milioane de turisti ca merg acolo si profita de libertatea oferita de oras, si ca in schimb nu merg la manastiri sau muzee.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oricum, din faptul ca [,] condamni libertatea si distractia reiese ca esti un tocilar cu ochelari si acnee, care isi petrece revelionul cu parintii. sal00t

    RăspundețiȘtergere
  9. copile tu vezi sa citesti?
    NU CRITIC DECIZIA NIMANUI DE A MERGE ACOLO! doar ca nimeni nu stie altceva despre amsterdam.

    RăspundețiȘtergere
  10. auzi la el: condamn.=)) baiete tie iti lipsesc notiuni elementare de limba romana !

    RăspundețiȘtergere
  11. CONDAMNÁ, condámn, vb. I. Tranz. 2. A-și exprima dezaprobarea în legătură cu un fapt sau cu o persoană; a învinui, a blama, a ponegri, a veșteji.

    terminatule. hai ca ma plictisesti. liber.

    RăspundețiȘtergere
  12. ma refeream la faptul ca nu dezaprob, defapt nu vad rostul. eram liber oricum. stai chill

    RăspundețiȘtergere
  13. dar tare va mai certati voi

    RăspundețiȘtergere
  14. Dar lasa-l. Lasa-l sa continuue, sunt curios cat de mult poate scadea inteligenta unui om.

    RăspundețiȘtergere