02.07.2010

A fost odata ca niciodata, in Romania


Cica in tara noastra excelenta, cu o economie stabila, intr-o continua dezvoltare, si cu un guvern plin de Conducatori de Elita ai Neamului Romanesc, s-a uitat Dumnezeu asa, si cea zis el? Pai bai pinguinilor, ia luati voi de aicisiea niste inundatie ca asa vrea ciocanu` meu. Si a2a zi, pac-pac-pac, Inundatie fratioare! .......si bineinteles ca noi, nu am gresit cu nimic! cu nimic! Ca inundatiile astea au aparut asa de la Doamne-Doamne, din senin.
Paragraful sus-numit exprima la fel de multa credibilitate ca si caloriferul meu. Pe bune. Deci hai incercati. Uitati-va la calorifer, si vedeti daca va schimba cu ceva atitudinea sau mentalitatea. Raspunsul? ...nu.
Inundatiile astea nu se petrec ele asa de capul lor, ca e normal sa mai ploua abundent din cand in cand. Ca na...pula mea. Natura e la fel de predictiva ca si reactiile unui caine in timp ce il castrezi. Nu ai de unde sa stii ce v-a fi. Ca nu ai cum. Si din moment ce nu ai, de ce nu se gandeste lumea sa mai vina dracu cu un buldozer sau ceva de genu, si sa curete dracu albiiile raurilor de crengi putrezite impodobite cu nailoane si cu scaune de dacii aruncate "la mishto" in rauri de niste ciumpalaci. Si a da ! Sa nu uitam de frigidere, si animale in putefractie!
Mi se pare normal ca raul ala sa iasa din matca din moment ce nu are pe unde sa curga. Hai sa invinovatim gravitatia nu? Ca pe la noi asa e la moda. Din cauza gravitatiei se intampla atatea nenorociri in tara asta.
Guvernul. Ce face guvernul? Acuza saracii oameni ca nu si-au facut asigurari la case, case care sunt facute din.....CHIRPICI ! Din namol presat, uscat, si cu paie in el. Cine dracu le asigura lor casele? Spre exemplu: Ce companie ar asigura arcada unui boxer? Niciuna.
Dar oricum, e mai usor ca si guvern sa iti cumperi un post de televiziune, si sa le arati tu la oameni cum tu trimiti conserve expirate si apa la sinistrati. Si tot acuma apar si campaniile umanitare promovate de pizdulici blonde, care apar la televizor si ne transmit noua ca trebuie sa ne depunem banii intr-un cont, din care NORMAL ca doar sinistratii extrag bani. Da, sigur!
Apropo, a vazut cineva reactiile oamenilor cand Emil Boc si-a facut aparitia in zonele inundate? Daca nu , va dau eu un indiciu- Este ca si cum ai merge la un meci de fotbal intre Steaua si Rapid, cu un fular cu Dinamo la gat.... Si asta spune multe. Tre sa ai mult tupeu, si cum a avut si Boc, un tupeu nesimtit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu