15.05.2010

Pozitii sexuale



VRETI SA EVITATI ASA CEVA? SATISFA-TI PARTENERA ! NOI VA OFERIM OPTIUNEA:

Peste tot vezi afise, anunturi, articole despre cele mai bune pozitii sexuale... Or fi unele care merita, dar unele sunt ca si reparatia unei masini- ai nevoie de multe chei, de multa rabdare, de multa abilitate, de vreo 2-3 ani de gimnastica, ca sa i-ti castigi mobilitatea necesara. Daca vreti sa scapati de inconfortul pozitiilor care i-ti necesita o pula reglabila pe inaltime-latime, dar vrei sa incerci ceva nou, am cateva noi pozitii pentru voi:

-Pozitia "Infrupta-te din mine" se mai numeste si "Te fac sa fierbi"

Incepe din clasica pozitie capra. In timpul penetrarii, tu ca si partener, iei o limgurita o indesi frumos in anusul partenerei, si scobesti bucati intregi de cacat. Apoi se trece lingurita pe la nas de cateva ori, si un jet caldut de voma v-a tasnii pe spatele partenerei. Placerea pe moment este garantata incat voma o sa faca clabuci pe spatele ei, aceasta simtind ca o plesnesc peste spate aproximtiv 16 puli. Se recomanda ca partenera sa poarta o casca de inot. Nu e nimic placut in a curata bucatele semi-digerate din parul iubitei.

-Pozitia "Chemati descarcerarea"

Aceasta raritate de pozitie se executa doar cu telefonul langa cap, pentru a putea chema ajutor. Fata sta deasupra, iar baiatul isi tine piciorul stang intins, iar pe dreptu il strecoara incet pe dupa omoplatul fetei, gadiland-o in ureche. In acest timp, fata isi infige unghiile in glezna piciorului STANG. Simultan penetrarii, baiatul isi baga capul printre picioarele fetei, suflandu-i in ceafa. Respiratia de bivol scos din jungla o va face pe fata sa explodeze intr-o dorinta incredibila de a te musca de nas, iar tu, ferindu-te ajungi sa ii numeri coastele, sarutand-o pe buze in acelasi timp. PS: Penetrarea are loc rareori, dar dupa zgomotele produse, vecinii vor crede ca esti un tigru insetat de sex, cu performante sexuale nevazute.

-Pozitia "Fut si gatesc"

Este excelenta pentru cuplurile casatorite, cu copii, care trebuie sa le prepare mic dejunul copiilor cand se trezesc. Pozitia se practica in jurul orei 5 dimineata. Tot din pozitia capra, pleznesti bucile partenerei atat de tare, si atat de des, incat acestea ajung sa se inroseasca. Dar nu te opresti aici, iti lovesti partenera peste buci cu atata sete incat ea se intreaba daca futi, sau joci friptea. Pentru lovit, se poate folosi orice obiect, inclusiv caloriferul. In momentul cand vrei sa te asiguri ca bucile partenerei au ajuns la temperatura necesara, futi o flegma nesimtita, daca da in clocot,este bine, daca nu repetati procedurile. Se ia doua oua, se pun fiecare pe cate o buca a partenerei, si se asteapta cam 3-4 minute sa se prajeasca. Se recomandata ca activitatea sexuala sa inceteze, decat daca vrei sa faci omleta. Ouale prajite, se servesc calde, copiilor care abea s-au trezit. Se recomanda epilarea partenerei in zona anala, pentru ca nu ai vrea sa dai explicatii copiilor. Pofta buna !

-Pozitia "Stand pe cap"

Problema este ca nu am specificat care cap. Deci, sa asteapta obtinerea unei erectii puternice. Indata ce e obtinuta, femeia sa aseaza jos, intinsa pe covor, iar barbaturl, penetrando, face pentru un moment echilibristica doar in pula, iar apoi incepe sa se roteasca ca un titirez. NU se recomanda persoanelor ce nu suporta forte gravitationale deosebite.

Spor la futut. Armand Sexologul va sta la dispozitie. Puteti sa imi adresati si intrebari. Si pentru fetele care vor sa o faca, sa stiti ca daca inghiti sperma nu ramaneti insarcinate ! O zi buna.

9 comentarii:

  1. cand am intrebat oare cum descrii tu o scena de sex, nu ma asteptam la asa ceva
    =))
    ai reusit de minune sa ma faci sa crap de ras.
    ma asteptam la ceva sa ma excite=))=))

    RăspundețiȘtergere
  2. si da, am gasit o persoana pe care o iubesc la nebunie. dupa cum ai vazut si din postarile de pe blog.:*

    RăspundețiȘtergere
  3. pun pariu ca esti vreun copkil de vreo 13 ani pasionat de masini care nu stie nimic despre sex=)))))

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu pun pariu ca esti vreo copila culara, care e obsedata de fotbalisti, si isi pune vata in sutien, ca altceva nare ;;)

    RăspundețiȘtergere
  5. -Pozitia "Fut si gatesc"
    =)))) cea mai tare.

    dada, cu siguranta, "tangentele" brasovene fac toata treaba pentru mine si blogu` meu :)) b-)

    RăspundețiȘtergere
  6. mai, ca sunt brasoveanca, scrie in profil, aici pe blogger :-?
    dar, daca tot insisti, cine esti tu de fapt? :))

    RăspundețiȘtergere
  7. ce forum se face aici...

    si, eu te cunosc? :))

    RăspundețiȘtergere
  8. eram satenaaa.

    uimeste-ma si zi-mi ca am si idu` tau.

    RăspundețiȘtergere
  9. hm, nu filme din alea la are te gandesti tu :)) din alea cu "`till the death do us apart" :))

    RăspundețiȘtergere